Отдел продаж:
+380 93 77-55-999
Консультация специалиста:
+380 93 77-55-999

Водоочистители
ЮВЕНТА —
океан чистой воды

2024-01-06

Відсутність питної води та електропостачання

Відсутність питної води та електропостачання - ось дві основні проблеми, з якими стикаються мешканці тимчасово окупованих територій Запорізької області.як живуть люди на тимчасово окупованій території Запоріжжя
Як повідомив міський голова Запоріжжя Іван Федоров, на 70% тимчасово окупованих територіях Запорізької області немає питної води нормальної якості. Це наслідок підриву ворогом Каховської ГЕС літом минулого року.
"Ситуація з водою критична. На 70% тимчасово окупованих територіях немає питної води нормальної якості. Люди змушені купувати воду в приватних продавців або возити її з підконтрольної території", - сказав Федоров.
Також на тимчасово окупованій території є проблема з електропостачанням. Через обстріли та ворожі диверсії трапляються перебої в електромережах. Ремонти займають тижні, а іноді й місяці.
"Електропостачання на тимчасово окупованій території нестабільний. Через обстріли та ворожі диверсії часто трапляються перебої в електромережах. Ремонти займають тижні, а іноді й місяці", - повідомив Федоров.
Відсутність питної води та електропостачання створює серйозні проблеми для життя людей на тимчасово окупованій території. Це може призвести до епідемій та інших негативних наслідків.
Міжнародна спільнота повинна докладати зусиль для вирішення гуманітарної кризи на тимчасово окупованих територіях України.